Πρόσβαση

Το Agnandi Cielo βρίσκεται μόλις 500 μέτρα πάνω από το νέο λιμάνι της Μυκόνου από όπου ξεκινά κάθε μισή ώρα θαλάσσιο taxi (διάρκειας 10’) για το παλιό λιμάνι (εκεί όπου βρίσκεται και η Χώρα).

Απέναντι από το νέο λιμάνι υπάρχει στάση λεωφορείου και τα δρομολόγια για τη Χώρα (διάρκειας 5’) είναι και αυτά ανά μισή ώρα.

Το κατάλυμά μας απέχει από τη Χώρα μόνο 5 λεπτά με το αυτοκίνητο (2,5 χιλιόμετρα), ενώ για το αεροδρόμιο η απόσταση είναι 10 λεπτά (6 χιλιόμετρα).

Η πιο κοντινή παραλία βρίσκεται σε απόσταση μόλις τριών λεπτών με το αυτοκίνητο (1,5 χιλιόμετρο) και το πιο κοντινό εστιατόριο βρίσκεται στα 900 μέτρα (απέναντι από το νέο λιμάνι).

Super market θα βρείτε στο 1 χιλιόμετρο απέναντι από τη μαρίνα για τα σκάφη, κοντά στο νέο λιμάνι.

Πως να φτάσετε

Από αέρα
Η Μύκονος συνδέεται με απευθείας πτήσεις με τις περισσότερες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Η πρόσβαση στο νησί γίνεται ακόμη πιο εύκολη από την Αθήνα, με την πτήση να διαρκεί μόλις 35 λεπτά. Η Aegean και η Olympic Air εκτελούν περίπου δέκα πτήσεις καθημερινά.
Υπάρχουν επίσης αρκετές αεροπορικές συνδέσεις εβδομαδιαία με την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη και τη Σαντορίνη.

Από θάλασσα
Δρομολόγια εκτελούνται καθημερινά με πλοία και ταχύπλοα από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας. To ταξίδι από το λιμάνι του Πειραιά διαρκεί 6 ώρες με το πλοίο και 3,5 ώρες με το ταχύπλοο, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας διαρκεί 5 και 2,5 ώρες αντίστοιχα. Το νησί συνδέεται απευθείας με πολλά νησιά των Κυκλάδων (Σύρος, Τήνος, Άνδρος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη) καθώς και με τα Δωδεκάνησα, την Ικαρία και την Κρήτη.